Hoteller online - din guideline til hotel i Danmark og Udland
 
|
|

Hotel
Danmark er ofte omtalt som et lille land, men hvis vi kigger på Kongeriget Danmark, så tager vi en 10. plads i forhold til areal, og derved har vi også rigtig meget at byde på for turister og os selv. Derfor er det heller ikke altid nødvendigt at tage til udlandet for at få nogle skønne oplevelser, men man kan bare tage nogle overnatninger på et lækkert hotel i Danmark et stykke fra sin hjemstavn.

Hvis man vil rigtig langt væk, kan man for eksempel tage til Grønland eller Færørene. Har kan opleve helt fantastisk natur, som i stor grad afviger fra naturen på det danske fastland. Høje klipper, dybe bugter og kæmpe gletsjere. Derudover er både kulturen og madvanerne også yderst anderledes, og helt sikkert værd at opleve.


Mad
I Danmark er vi rigtig glade for mad, og vi er rigtig glade for det traditionelle danske køkken, som blandt andet består er smørrebrød, flæskesteg, and og meget andet. Man har set de seneste år, at der er poppet flere restauranter op, som har specialiseret sig i lige nøjagtigt danske egnsretter, hvilket jo er rigtig lækkert.

Generelt ses det, at der kommer flere og flere restauranter rundt om i landet – vi er meget madglade, og derfor finder man også mange forskellige madkulturer. Vi er især glad for det italienske og asiatiske, man faktisk kan vi bare godt lide at forkæle hinanden med god mad. Det er noget rigtig mange sætter pris på og prioritere.

Ecco
Ecco er en dansk skovirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1963. I dag er det et verdenskendt firma, som blandt andet designer og producerer nogle rigtige populære sandaler, som både fås til mænd, kvinder og børn, derudover designer og producerer Ecco også støvler, modesko og klipklapper.

Løbesko
At løbe er, de sidste år, blevet en rigtig populær form for motionering.
Man kan heldigvis få rigtig mange forskellige slags løbesko fra mange forskellige mærker. Heriblandt New Balance, Nike, Adidas, Asics og mange flere. Det burde være muligt at finde en sko, som passer lige nøjagtigt til dine løbebehov, løbestil og fødder, så du kan komme ordentlig i gang.

Timberland
Timberland er et amerikansk tøj- og skomærke, som har dedikeret deres produktion til det aktive liv. Timberland blev grundlagt tilbage i 1973, og har derfor rigtig meget erfaring med at producere kvalitetsprodukter.

Vagabond
Vagabond er et svensk skomærke, som startede i 1960’erne som et mærke kun til mænd. Senere blev der dog også lanceret en linje til kvinder, og begge produktionsserier har i dag rigtig stor succes. Vagabond bruger kun de bedste materialer til deres produkter, hvilket gør, at skoene er af rigtig god kvalitet og kan holde mange sæsoner.